понеділок, 12 січня 2009 13:45

"Динамо" підсилиться футболістом "Бока Хуніорс"

За інформацією аргентинського порталу Clarin, київське "Динамо" залишилося єдиним претендентом на півзахисника "Бока Хуніорс" Хесуса Датоло після того, як російські "Динамо" (Москва) і "Зеніт" відмовилися від трансферної гонки. Завтра керівництво аргентинського клубу разом з тренером команди остаточно вирішать чи погоджуватися на пропозицію українців.

Разом з Датоло кияни хочуть придбати Лукаса Віатрі, який непогано замінив в лінії атаки Мартіна Палермо. Офіційна пропозиція по Віатрі з Києва повинна прийти завтра. Що стосується Датоло, то "Динамо" готове заплатити 6 мільйонів доларів за 60% прав на футболіста, в той час, як гравець і його агент хотіли б ту ж суму, але за половину трансферних прав при подальшому продажі.

Агент Датоло Хосе Сампієрі упевнений, що "Бока" дасть позитивну відповідь на трансфер: "В середу ми відправляємося до України. Не думаю, що відмова піде на користь клубу". Та і важко буде щось потім вимагати від футболіста, якщо в Києві йому пропонують в чотири рази більше, ніж в "Боці Хуніорс".

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підсилиться футболістом "Бока Хуніорс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути