четвер, 20 травня 2010 11:27

"Динамо" підпише аргентинця на п'ять років

"Динамо" підпише аргентинця на п'ять років

Без п'яти хвилин новачок київського "Динамо" - аргентинський півзахисник Факундо Бертольо - вчора прибув в українську столицю для узгодження деталей особистого контракту і проходження поглибленого медичного огляду.

Очікується, що сьогодні, після завершального візиту до ескулапам і резюме старшого лікаря "Динамо" Володимира Малюти, 19-річний футболіст підпише розрахований на п'ять сезонів контракт з київським клубом, інформує "Спорт-Экспресс в Украине".

Нагадаємо, президент "біло-блакитних" Ігор Суркіс уже підтвердив, що сума трансферу Бертольо з аргентинського "Колона" в "Динамо" складе 8 мільйонів євро.

Факундо - представник молодої хвилі аргентинського футболу. Випускник футбольної школи "Колона", в основному складі якого провів два сезони. Зіграв у 43-х матчах, в яких забив п'ять м'ячів. У тому числі, один - в матчі Кубка Лібертадорес.

Навіть з урахуванням того, що наставник збірної Аргентини Дієго Марадона побив всі рекорди із залучення футболістів до лав національної команди, не можна не відзначити дебют Бертольо у складі дворазових чемпіонів світу. Сталося це не так давно - 5 травня в поєдинку проти збірної Гаїті.

Бертольо відзначив дебют двома забитими м'ячами. У першому випадку обікрав захисника і холоднокровно реалізував вихід один на один.

Дата народження - 30 червня 1990

Амплуа - атакуючий півзахисник, вінгер

Зріст - 171 см

Попередній клуб - "Колон" (Аргентина)

За матеріалами Террикон, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підпише аргентинця на п'ять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути