Ексклюзиви
четвер, 03 січня 2008 10:45

"Динамо" оповістило плани на міжсезоння

"Динамо" оповістило плани на міжсезоння
Керівництво діючого чемпіона України київського "Динамо" оповістило плани на міжсезоння, який складатиметься з двох зборів.

Гравці "Динамо" виходять з відпустки 8-го січня. Цього дня команда збереться на своїй базі в Конча-Заспі, футболісти пройдуть традиційне тестування і приступлять до втягуючих тренувань. 15-го січня у чемпіонів України почнеться перший збір, який пройде в Ізраїлі і включатиме участь команди в Кубку Першого каналу (24 січня "Динамо" зіграє з московським "Спартаком", 26-го - з бєлградською "Црвеной Звездою", 31-го січня - фінал турніру).

1-го лютого "Динамо" повернеться з Ізраїлю до Києва, і впродовж тижня працюватиме на своїй базі. Потім команду чекає 14-денний збір в іспанській Марбельї, в рамках якого динамівці зіграють з російським "Зенітом" (10 лютого), польським "Белхатувом" (14 лютого), шведським "Гетеборгом" (18 лютого) і російським ЦСКА (21 лютого). Повернувшись з Іспанії, "Динамо" отримає одноденний відпочинок, і потім в Конча-Заспі готуватиметься до найближчого матчу чемпіонату України проти "Дніпра", який пройде в Дніпропетровську 1 березня, інформує "Спорт.com.ua".
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" оповістило плани на міжсезоння». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути