вівторок, 30 листопада 2010 11:12

"Динамо" не вистачає висококласних гравців" - Лужний

"Динамо" не вистачає висококласних гравців" - Лужний

Головна проблема нестабільної гри київського "Динамо" останнім часом - це часта зміна тренерів. Про це заявив в.о. головного тренера команди Олег Лужний (на фото) у вечірньому ефірі телеканалу "2+2".

"Кожен тренер, бере 3-4 нових гравців. Поки вони прижилися, поки зрозуміли, як грати, вже приходить інший тренер. Новому тренеру ці гравці не подобаються, і він набирає нових футболістів. У цьому і є найбільша проблема нестабільності в команді", - сказав Лужний.

За словами тренера, за час поки він керує командою, у нього немає серйозних претензій до футболістів. "Тренуються всі з самовіддачею. Але є певний рівень гравців - низький, середній і високий. За час поки я треную команду, в обороні здорово грали Бетао, Алмейда, у півзахисті - Єрьоменко, Вукоєвич Михалик, ну і попереду - Мілевський і Ярмоленко", - відзначив.

У той же час, на думку Лужного, для досягнення успішних результатів у єврокубках команді не вистачає висококласних виконавців. "У нас хороший рівень футболістів, але потрібен кращий. Для вирішення серйозних завдань, таких як Ліга чемпіонів, потрібні кращі. Якщо не буде виконавців високого рівня, то запросіть хоч Капелло, хоч Венгера, хоч Моуріньо - результату не буде", - підкреслив він .

Тренер також не став коментувати чутки про призначення нового тренера "Динамо". "Уболівальникам потрібний результат зараз, але я не бачив у світі жодного тренера, який би за півтора-два місяці зробив результат, зробив команду. Мені без різниці, що пишуть, я не звертаю уваги, але те, що говорять, що прийде Сьомін , або Капелло, або ще хтось. Я виконую своє завдання і не звертаю уваги на ЗМІ, можу тільки прочитати заголовок і посміятися", - сказав він.

Нагадаємо, в матчі 19-го туру "Динамо" здобуло перемогу над ПФК "Севастополь" з рахунком 2:0. Голи забивали Єрьоменко та Вукоєвич.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" не вистачає висококласних гравців" - Лужний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути