вівторок, 30 листопада 2010 05:15

Лужному найкраще залишитися асистентом Сьоміна

 

У суботу київське "Динамо" перемогло вдома "Севастополь" — 2:0. Після поєдинку головний тренер столичної команди Олег Лужний направився до сектору з уболівальниками столичної команди. На прес-конференції наставник пояснив, що це був прощальний жест з його боку, і він залишає "Динамо".

Наступного дня в інтерв'ю офіційному клубному сайту Лужний спростував свої слова про відхід з "Динамо":

— Я дійсно прощався з уболівальниками, але тільки до наступного поєдинку. Також хотів висловити фанатам вдячність за те, що підтримували мене упродовж того часу, коли я виконував обов'язки головного тренера команди. Попереду у нас два важливі матчі в Ліги Європи. Я розраховую на підтримку уболівальників.

Лужний чудово розуміє, що після поразки від "Оболоні" та нічиєї з "Металістом" остаточно втратив і без того невеликі шанси бути затвердженим на посаді головного тренера команди. Він прийняв команду, яка відставала від лідера, донецького "Шахтаря", на два очки. Тепер кияни мають "мінус 12" перед "гірниками". І власник "Динамо" Ігор Суркіс зайвий раз переконався у необхідності пошуку нового тренера.

До 25 грудня він обіцяє оголосити ім'я нового наставника команди. Найімовірніше, ним стане росіянин Юрій Сьомін. Він має досвід роботи в "Динамо" з Лужним у ролі помічника і не відмовиться продовжити співпрацю. Для Лужного це буде найкращий варіант — гранично відданий "Динамо", він чесно робить свою справу у ролі асистента. Кваліфікації для роботи головним тренером йому бракує — у кращому випадку на нього звернуть увагу середняки та аутсайдери чемпіонату України.

Футбол. Чемпіонат України. Прем'єр-ліга. Результати матчів 19-го туру

"Динамо" (Київ) — "Севастополь" (Севастополь) — 2:0

"Шахтар" (Донецьк) — "Арсенал" (Київ) — 4:0

"Волинь" (Луцьк) — "Металург" (Запоріжжя) — 1:0

"Оболонь" (Київ) — "Дніпро" (Дніпропетровськ) — 0:1

"Металіст" (Харків) — "Металург" (Донецьк) — 3:1

"Іллічівець" (Маріуполь) — "Кривбас" (Кривий Ріг) — 1:1

"Таврія" (Сімферополь) — "Ворскла" (Полтава) — 2:2

"Карпати" (Львів) — "Зоря" (Луганськ) — 4:2

Яремченко очолить "Іллічівець"

Весняну частину сезону з новим головним тренером почне маріупольський "Іллічівець". Команду очолить 63-річний Валерій Яремченко. Останнім часом він керував дублюючим складом донецького "Шахтаря", який лідирує у турнірі резервістів з 11-очковим відривом від найближчого переслідувача. Яремченко оголосив, що насамперед намагатиметься зміцнити оборону маріупольської команди:

— Ненормально, коли "Іллічівець" пропускає 45 голів у 19 матчах.

Зараз ви читаєте новину «Лужному найкраще залишитися асистентом Сьоміна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути