вівторок, 03 квітня 2007 10:03

"Динамо" може взяти в оренду чилійського форварда

 

Нещодавно на чилійських футбольних форумах з"явилися повідомлення про інтерес, що проявляє київське "Динамо" до форварда "Коло-Коло" Хуана Гонсало Лорки, 22 роки. У останні дні цю тему підхопили такі провідні ЗМІ Чилі як "El Mercurio" і "Radio Cooperativa".

Сам футболіст, що захищав в минулому сезоні кольору клубу "Хуачіпато" і виступав на чемпіонаті світу 2005 року серед збірних U-20 в Голландії, виявився вельми здивованим цією звісткою, про яку його повідомив його агент Алан Зільберман. Саме він супроводжував на початку березня функціонера українського клубу Володимира Лозинського під час його поїздки в Чилі, інформує Динамоманія.

- Я спав, коли мені подзвонив мій агент і розповів про цю новину. Я не міг в це повірити. Я знав, що мною цікавиться леверкузенський "Баєр", але не мав уявлення про інтерес "Динамо". Все розвивається дуже швидко. Але для мене це повний сюрприз. Я все ж таки маю намір продемонструвати все, чого від мене чекали в "Коло-Коло" - повідомив форвард.

Лорка в цю неділю відправляється до України в оренду на три місяці за 150 тис. доларів з можливістю викупу контракту після закінчення цього терміну приблизно за два з половиною мільйони доларів.

Раніше в київське "Динамо" сватали гравця чилійського "Кобрелоа" Лукаса Барріоса.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" може взяти в оренду чилійського форварда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути