понеділок, 07 грудня 2009 15:25

"Динамо" має намір придбати юного голкіпера із запорізького "Металурга"

"Динамо" має намір придбати юного голкіпера із запорізького "Металурга"

У свої сімнадцять років, які Максим Коваль відзначить днями, вартовий воріт запорізького "Металурга" встиг стати справжнім відкриттям чемпіонату України. Ще б! Дебютувавши у складі команди в шістнадцять років, він відстояв три матчі поспіль на нуль, у тому числі і проти "Динамо", відбив пенальті від Артема Мілевського.

Забити воротарю зуміла лише "Таврія", забивши в минулому турі.

Як стало відомо виданню "Наш Век" з власних джерел, гра Максима Коваля вразила наставника киян Валерія Газзаєва, який побажав бачити хлопця в своїй команді. Таким чином "Динамо" робить чергову спробу знайти заміну Олександру Шовковському, який, як відомо, не вічний. На жаль, але куплений у того ж запорізького "Металурга" минулого року Станіслав Богуш повністю розчарував, а вічно молодий Олександр Рибка зупинився в прогресі.

"Динамо" вже домовилося із запорожцями з приводу Максима Коваля. Той відіграє до кінця чемпіонату в "Металургу", після чого - наступним літа, приєднається до киян. У зворотньому ж напрямі - в Запоріжжі, як компенсація може піти все той же Станіслав Богуш.

Довідка:

Максим Коваль народився 9 грудня 1992 року.

Вихованець футбольної школи запорізького "Металурга" (тренер - Віктор Трегубов). В основному складі "Металурга" дебютував 1 листопада 2009 року.

Зріст: 184 см

Вага: 80 кг

За матеріалами: Наш Век

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" має намір придбати юного голкіпера із запорізького "Металурга"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути