Ексклюзиви
четвер, 23 грудня 2010 09:30

"Динамо" і "Металіст" цікавляться захисником збірної Японії

"Динамо" і "Металіст" цікавляться захисником збірної Японії

Центральний захисник збірної Японії і "Нагоя Грампус Ейт" Маркус Туліу Танака, можливо, перебереться в один з клубів з пострадянського простору. У послугах 29-річного футболіста зацікавлені "Локомотив", ще кілька команд з Росії, а також київське "Динамо" і харківський "Металіст".

Туліу - людина незвичайної долі. Він народився і виріс в Бразилії, його батько - японець, а мати - італійка, обидва - емігранти в другому поколінні.

У Країну сонця, що сходить він перебрався у 15-річному віці, перший час виступав на позиції плеймейкера. А згодом у місцевих командах придбав славу захисника-бомбардира: на його рахунку більше 50 голів у різних клубних турнірах. За збірну Туліу виступає з 2006 року, записав на свій рахунок вісім забитих м'ячів і взяв участь в ЧС-2010, де провів всі чотири зустрічі.

Як правило, рослий (185 см) захисник, який володіє відмінними навичками ведення верхової боротьби, діє в центрі оборони, проте при необхідності здатний зайняти позицію і на фланзі.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" і "Металіст" цікавляться захисником збірної Японії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути