Ексклюзиви
пʼятниця, 01 жовтня 2010 18:49

"Ці "зірки" ганяють на крутих тачках, а потім програють таким як "Шериф"- Леоненко

"Ці "зірки" ганяють на крутих тачках, а потім програють таким як "Шериф"- Леоненко

Футбольний експерт Віктор Леоненко прокоментував відставку Валерія Газзаєва з посади наставника київського "Динамо".

"Всі ми розуміємо, що все до цього йшло вже давно, - каже Віктор. - Тому мені залишається сказати тільки одне: я розумію і поважаю рішення цього тренера, з яким мені пощастило працювати ще на зорі своєї кар"єри в іншому" Динамо "- московському . Формальним приводом для відходу Валерія Газзаєва став страшний матч проти "Шерифа". Однак давайте говорити відверто: хіба в тому матчі "Динамо" грало так уже й погано "?

"Хіба винен тренер в тому, що його футболісти роблять дитячі помилки - голкіпер вибиває м"яч, і потрапляє їм до суперника, захисник грає у волейбол у власному штрафному майданчику, а декому на вістрі атаки не вистачає техніки, щоб нормально обробити м"яч?" ..

У Газзаєва просто не було іншого виходу, впевнений Леоненко.

"Що міг зробити Валерій Газзаєв, дивлячись на це неподобство? Я не знаю ... Зате знаю я інше: цьому тренерові не потрібно нічого доводити, він вже все давно довів - вигравши з" Аланією "чемпіонат Росії, з ЦСКА - Кубок УЄФА. Його досягнення красномовніше будь-яких слів. Ну, а епопея з Києвом ... Напевно, це просто не його команда. Як було не його командою і московське "Динамо". Так у футболі буває, від цього нікуди не дітися, і ці невдачі не повинні применшувати заслуги тренера " - говорить екс-динамівець.

Основною ж причиною динамівських бід вважає гравців.

"Я вже неодноразово говорив: нинішні проблеми" Динамо "- зовсім не в тренері, а в футболістів, котрі вважають себе зірками, які отримують божевільні (навіть за мірками Європи) зарплати, але нічого толком не вміють на поле. Вибачте, але мені смішно дивитися на цей цирк, коли ці хлопці задирають ніс, ганяють на своїх крутих тачках, уявляють із себе незрозуміло кого, а потім виходять, і програють таким клубам, як "Шериф". "

"Нинішня криза" Динамо "розпочався не з Валерія Газзаєва, а з нас - журналістів та експертів: накинувшись на тренера, ми зовсім забули про тих, хто, власне, виходить на футбольне поле", - говорить Леоненко.

Керівництву київського клубу потрібно зробити відповідні висновки з того, що сталося, і вжити заходів, інакше все прийде до того, що вболівальники (ті, хто продовжить ходити на стадіон, а таких з кожним матчем стає все менше, на нас, ветеранів, і то приходить по 10 -15 000) будуть кидати в цих "зірок" яйцями і помідорами ...

За матеріалами Наш Век

Зараз ви читаєте новину «"Ці "зірки" ганяють на крутих тачках, а потім програють таким як "Шериф"- Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути