пʼятниця, 01 жовтня 2010 18:28

"Було видно, що виправити ситуацію Газзаєву навряд чи вдасться" - Суркіс

"Було видно, що виправити ситуацію Газзаєву навряд чи вдасться" - Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував відставку головного тренера команди Валерія Газзаєва, яка відбулася сьогодні. Нагадаємо, вчора кияни програли "Шерифу" у Лізі Європи 0:2.

"Валерій Георгійович в черговий раз висловив бажання залишити "Динамо". Ми обговорили з ним ситуацію і в інтересах команди прийняли це рішення. Може бути, воно запізніле, може бути, немає. Але за настроєм Газзаєва було видно, що виправити ситуацію навряд чи вдасться. Так що це правильне рішення", - говорить Суркіс.

Свого розчарування цією подією президент "Динамо" не приховував.

"Я дуже розчарований, - продовжує Суркіс. - Вірив у Газзаєва і як і раніше вважаю його сильним фахівцем. Просто в цій команді у нього щось не склалося. Я і з себе провини не знімаю. Але з іншого боку, тренерський штаб ні в чому не знав відмови. Чому не вийшло у Газзаєва в "Динамо"? Можливо, він сам через якийсь час відповість на це питання".

За словами Суркіса, при розірванні контракту ні тренер, ні клуб не будуть мати один до одного фінансових претензій. Як зазначив президент "Динамо", до найближчого матчу - у чемпіонаті України з "Шахтарем" - команду буде готувати Олег Лужний. Над кандидатурою нового головного тренера Суркіс не замислювався.

"Я не Юлій Цезар, який пише, читає і говорить одночасно. Думок про нового тренера не було, тому що я бачив як працює Газзаєв, які емоції він витрачає. Під час паузи, пов"язаної з матчами збірних, я зберу акціонерів клубу, після чого приймемо рішення щодо нового головного тренера".- говорить президент "Динамо".

Прокоментував Суркіс і чутки про те, що він може покликати назад в "Динамо" Юрія Сьоміна.

"Це марна розмова. Сьомін працює в "Локомотиві" і я не збираюся смикати цей клуб. Це непрофесійний підхід" .- резюмував він.

За матеріалами "Советский спорт"

Зараз ви читаєте новину «"Було видно, що виправити ситуацію Газзаєву навряд чи вдасться" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути