Ексклюзиви
вівторок, 18 травня 2010 18:26

"Челсі" безкоштовно віддасть свого футболіста бразильському клубу

"Челсі" безкоштовно віддасть свого футболіста бразильському клубу

Керівництво лондонського "Челсі" погодилося безкоштовно відпустити португальського півзахисника команди Деку в бразильський клуб "Флуміненсе".

У сезоні-2009/10 Деку нечасто потрапляв в основний склад команди, тому "Челсі" вирішив розлучитися з ним, незважаючи на контракт, розрахований до літа 2011 року, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

За даними бразильської газети O Globo, "Флуміненсе" і "Челсі" вже домовилися про всі деталі переходу Деку. Португалець почне грати за клуб з Ріо-де-Жанейро після чемпіонату світу в ПАР. Він включений до розширеного складу збірної Португалії.

Деку, якому 27 серпня виповниться 33 роки, народився в Бразилії, але в 1996 році переїхав до Португалії. У 2002 році він отримав громадянство цієї країни, а з 2003 року почав виступати на збірну Португалії. У 2004 році півзахисник став віце-чемпіоном Європи, а також брав участь у чемпіонаті світу 2006 року і чемпіонаті Європи 2008 року.

У Португалії Деку довгий час виступав за "Порту", в складі якого перемагав в чемпіонаті і Кубку країни, а також у Лізі чемпіонів. У 2004 році він перейшов до "Барселони", з якою виграв два чемпіонати Іспанії та Лігу чемпіонів.

Влітку 2008 року Деку став гравцем "Челсі". За два сезону він виграв два Кубки Англії і чемпіонат Англії - 2009/10.

По материалам Лента

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" безкоштовно віддасть свого футболіста бразильському клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути