четвер, 19 серпня 2010 11:03

"Це відверта нісенітниця" - Бойко про побиття людини

"Це відверта нісенітниця" - Бойко про побиття людини

Воротар київського "Динамо" Денис Бойко здивований від розповсюдженої вчора інформації про те, що він і його колишній партнер по команді Володимир Лисенко нібито знаходяться під слідством за побиття людини в одному з нічних клубів столиці.

"Мене шокувала інформації, яка є в Інтернеті з приводу мене і Лисенка. Всі дзвонять, питають, а я сам без поняття, про що мова, - цитує Бойка "КП в Украине". - Півтора роки тому подібні чутки вже блукали в Інтернеті, але це відверта нісенітниця, адже я в той час був з командою на зборах, а Лисенко в оренді.

Швидше за все, журналісти просто знайшли стару "качку". Останнім часом я з командою готувався до важливого матчу з "Аяксом", а Вова був у розташуванні своєї команди у Харкові, він у Київ навіть не приїжджав, не кажучи вже про те, щоб ми разом ходили в нічний клуб і когось там били".

До речі, сайт "Глас народа", який є джерелом цієї інформації, не називає дату вчинення так званого злочину, обмежившись посиланням на дані ГУМВС в місті Києві.

Зараз ви читаєте новину «"Це відверта нісенітниця" - Бойко про побиття людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути