середа, 12 травня 2010 13:58

"Це останній наш трансфер легіонерів" - Дедишин

"Це останній наш трансфер легіонерів" - Дедишин

Львівські "Карпати" взяли до кінця року в оренду з правом викупу двох футболістів з бразильського "Ріо Кларо" - 20-річного Даніло Фернандо Авелара і 21-річного Нену.

Генеральний директор клубу Ігор Дедишин прокоментував "Gazeta.ua" придбання команди.

"У нас є свої представники у Бразилії. Вони відслідковували їх протягом тривалого часу. Потім на місяць у Бразилію літав наш трансфер директор. Після того, як він переглянув футболістів, ми вирішили запросити їх до Львова. Домовились про піврічну оренду. Хочемо переконатися, що вони нам підійдуть на 100%. Гравці хорошого рівня, питання в тому як вони адаптуються. У нас оренда з правом викупу."

За словами Дедишина "Карпатам" потрібні ще два виконавці.

"У нас буде жорсткий ігровий графік – чемпіонат і Кубок України, Ліга Європи. Крім того у нас є чотири збірники національних збірних – троє українців і один естонець. Голодюк і Гудима виступають за "молодіжку". Нам потрібні два повноцінні склади, але з орієнтацією на місцевих вихованців.

У нас є ще дві проблемні позиції, які нам потрібно заповнити. Зараз займаємось пошуком футболістів. Вони не настільки проблемні, як потребують підсилення. Більше ми не будемо особливо добирати. Команда досягла певного результату і переукомплектовувати її не має сенсу. Нам потрібно зберегти кістяк того колективу, який будувався кількома роками. Будемо поступово вводити в команду молоду кров з молодіжного складу. Цього сезону ми виграли чемпіонат України серед молодіжних складів."

У той же час клуб нікого продавати не планує. У крайньому випадку команду залишать 1-2 футболісти.

"На даний момент ми нікого на трансфер не виставляли. Хіба з'явиться дуже запаморочлива пропозиція. Але і тоді рішення приймемо після закінчення сезону в Європі. Можливо будуть 1-2 футболіста, які не витримали конкуренції і не мають ігрової практики. Будемо думати, куди їх працевлаштувати."

З нового сезону у чемпіонаті України замість нинішніх семи легіонерів на полі зможуть одночасно знаходитися не більше шести осіб. "Карпати" такий ліміт не лякає.

"Я думаю, це останній наш трансфер легіонерів. Надалі будемо орієнтуватися на своїх вихованців та українських футболістів. Ліміт не лякає. Думаю, ми будемо нормально вписуватися в його рамки."

Нагадаємо, сезон команда Олега Кононова закінчила на п'ятому місці, яке дає право виступати у Лізі Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Це останній наш трансфер легіонерів" - Дедишин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути