четвер, 02 грудня 2010 11:21

"Бразильці вперше сніг побачили" - Маркевич

"Бразильці вперше сніг побачили" - Маркевич

Після перемоги над "Дебреценом" у Лізі Європи головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич подякував команді за характер і відзначив, що на грі позначилися погодні умови, адже бразильські футболісти вперше побачили сніг.

"Багато нема про що говорити. Були кадрові проблеми, плюс погані погодні умови. Бразильці вперше сніг побачили. Не тільки вони відповідають за результат, все наклало свої відбитки. Я радий, що ми дотиснули команду, хоча програвали по ходу гри.

Вдячний хлопцям, що проявили характер у таких важких погодних умовах. Я радий, що ми пробилися далі. Хоч і контролювали м'яч, але не так просто в таких умовах щось зробити. Загалом, все добре, що добре закінчується", - сказав Маркевич, якого цитує офіційний сайт "Металіст".

Тренер також відзначив, що в останньому матчі групового раунду проти голландського ПСВ харків'яни будуть грати тільки на перемогу. "Якщо виходиш на поле, потрібно вигравати. Як воно буде - покаже сама гра. Звичайно, на такому стадіоні і з хорошою командою нам буде приємно зіграти. Тільки треба підготуватися нормально", - підкреслив він.

Нагадаємо, вчора "Металіст" з рахунком 2:1 обіграв угорський "Дебрецен" у матчі п'ятого туру групового раунду Ліги Європи і достроково пробився в 1 / 8 фіналу турніру.

Сьогодні відбудуться ще два поєдинки Ліги Європи за участю українських команд: київське "Динамо" в Мінську грає з борисовським БАТЕ, а львівські "Карпати" також на виїзді зіграють з дортмундською "Боруссією".

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «"Бразильці вперше сніг побачили" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути