середа, 08 грудня 2010 17:56

"Брага" не зможе декласувати "Шахтар" - Юран

"Брага" не зможе декласувати "Шахтар" - Юран

Напередодні сьогоднішнього матчу 6-го туру групового турніру Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" і португальською "Брагою" прогнозами на цей поєдинок в традиційній рубриці видання "Команда" поділилися авторитетні українські фахівці.

Олександр Сопко, колишній захисник "Шахтаря": "2:0. Думаю, що "Шахтар" зіграє так само, як і в першому протистоянні цих команд у Португалії: в обороні акуратно, та й у цілому - дуже прагматично. У даному поєдинку, як відомо, нічия дорівнює перемозі, тому для гірників результат буде понад усе. Я більш ніж упевнений, що "Брага" в позиційній боротьбі не зможе переграти "Шахтар". Для того щоб добитися необхідного результату, гостям потрібно відразу кинутися вперед усіма силами".

Сергій Юран, колишній нападник київського "Динамо": "4:0. Вболівальники "Шахтаpя" побачать чергову гольову феєрію у виконанні своїх улюбленців. Жодних шансів у гостей немає. Декласувати донецький клуб, обігравши його з рахунком 4:0, супернику не під силу. У португальських колективів, звичайно, завжди сильна атакуюча лінія, проте навряд чи гірники дозволять їй у повну силу розгулятися біля воріт П'ятова. У кращому для гостей випадку, вони зможуть порадіти одному забитому голу".

Віталій Шевченко, колишній головний тренер "Чорноморця": "2:1."Гірники" отримають перемогу, але простою вона не вийде. В "Браги" є шанс, нехай і невеликий, зайняти друге місце в групі. Тож гості будуть битися, незалежно від того, як буде складатися матч. Можу припустити: "Шахтар" у майбутньому двобої буде діяти обережно, зробивши ставку на контратаки. Головне для "гірників" - утримати ініціативу в своїх руках і не дозволити суперникові відкрити рахунок".

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Брага" відбудеться сьогодні в Донецьку. Початок гри о 21:45, пряма трансляція на ТРК "Україна".

За матеріалами Команда, Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Брага" не зможе декласувати "Шахтар" - Юран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути