середа, 08 грудня 2010 09:39

Наставник "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів

Наставник "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів

Головний тренер "Копенгагена" Столе Сольбаккен після перемоги в завершальному матчі групового етапу Ліги Чемпіонів над "Панатінаїкосом" не приховував своєї радості.

Данська команда посіла друге місце у групі та вийшла до плей-офф. На думку наставника клубу, "Копенгаген" повністю заслужив таке право своєю грою і надійними діями в захисті.

"На старті турніру ми могли тільки підносити сюрпризи, - наводить офіційний сайт UEFA слова Сольбаккена. - Ближче до кінця групового етапу у нас було два матч-поїнти, в результаті чого тиск на нас збільшився. Зараз я радий і відчуваю полегшення. Насмілюся припустити, що у нас, можливо, одна з кращих ліній оборони в Лізі Чемпіонів.

У той же час ми демонструємо грунтовний і послідовний футбол. Вважаю, що моя команда по праву зайняла друге місце в групі. Ми двічі переграли "Панатінаїкос" і, думаю, були сильнішими від "Рубіна" за сумою двох матчів. Якщо ми хочемо вийти до чвертьфіналу, нам краще уникнути зустрічі з "Реалом" і трьома провідними клубами Англії. На мій погляд найкращі шанси на продовження боротьби в нас будуть, якщо жереб зведе з "Шальке", "Тоттенхемом" або "Шахтарем".

Нагадаємо, що у вівторок, 7 грудня, ФК "Копенгаген" обіграв грецький "Панатінаїкос" з рахунком 3:1.

За матеріалами СЭ, Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Копенгагена" хоче зіграти з "Шахтарем" у плей-офф Ліги Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути