середа, 24 листопада 2010 12:45

Наставнику "Копенгагена" подарували бюст Леніна у Казані

Наставнику "Копенгагена" подарували бюст Леніна у Казані

Головному тренеру данського "Копенгагена" Столе Сольбаккену подарували бюст Леніна перед матчем Ліги чемпіонів з казанським "Рубіном", який відбудеться 24 листопада. Подарунок Сольбаккену вручив кореспондент російської газети "Советский спорт" на передматчевій прес-конференції, що пройшла 23 листопада в Казані.

Перед першим матчем "Копенгагена" і "Рубіна" у Лізі чемпіонів (14 вересня данці перемогли з рахунком 1:0) Сольбаккен заявив, що він дотримується лівих поглядів і назвав себе соціалістом. Саме тому кореспондент і вирішив подарувати йому бюст Леніна.

Вручаючи подарунок, журналіст розповів тренерові, що 123 роки тому 17-річний Володимир Ульянов почав свою революційну діяльність, взявши участь у зборі студентів Казанського університету. 24 листопада 1887 його відправили на заслання в село Кокушкіно в 50 кілометрах від Казані.

Приймаючи бюст Леніна, Сольбаккен сказав, що знає цю історію. Тренер "Копенгагена" попозував з бюстом для данських телевізійників, після чого відправився на передматчеве тренування.

Матч "Рубін" - "Копенгаген" відбудеться 24 листопада в Казані і почнеться о 19:30 за київським часом. За два тури до кінця турніру в групі D у "Барселони" вісім очок, у "Копенгагена" - сім, у "Рубіна" - три, у "Панатінаїкоса" - два. Щоб зберегти шанси на вихід в 1 / 8 фіналу, казанцям необхідно перемагати "Копенгаген".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Наставнику "Копенгагена" подарували бюст Леніна у Казані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути