Ексклюзиви
понеділок, 14 лютого 2011 08:54

"Більше не можу грати" - Роналдо оголосив про завершення кар'єри

"Більше не можу грати" - Роналдо оголосив про завершення кар'єри

Бразильський футболіст Роналдо оголосив про завершення кар'єри в спорті, повідомляється в неділю на сайті газети O Estado de S. Paulo.

34-річний нападаючий "Корінтіанс", який тричі ставав кращим футболістом року за версією ФІФА, оголосив, що "більше не може грати". "Я хотів продовжувати, але не можу. Я думаю, як зіграти, але виконати задум не можу", - пояснив він.

Роналдо відзначив, що його кар'єра була "до біса красивою". За даними газети, офіційно про рішення футболіста буде оголошено на прес-конференції в Сан-Паулу в понеділок опівдні за місцевим часом (16:00 за київським). Агент Роналдо не підтвердив повідомлення про його відхід, але і не виключив такої можливості, додає агентство Associated Press.

Раніше повідомлялося, що Роналдо залишиться у складі "Корінтіанс", за який виступає з 2008 року, до кінця 2011 року. Проте, відзначає бразильське видання, останній рік йому ніяк не вдавалося увійти в форму і скинути вагу.

Роналдо - дворазовий чемпіон світу у складі збірної Бразилії і чинний рекордсмен за кількістю голів у фінальних стадіях чемпіонатів світу (15 голів). За 18-річну кар'єру він у тому числі грав у "Барселоні", міланському "Інтері" і мадридському "Реалі".

Його визнали кращим бомбардиром чемпіонату світу 2002 року і найкращим футболістом ЧС-1998. У 1996, 1997 і 2002 ФІФА вибирала його кращим футболістом року, в 1997 і 2002 роках його нагородили "Золотим м'ячем", і в тому ж 1997-му - "Золотою бутсою".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Більше не можу грати" - Роналдо оголосив про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути