понеділок, 07 лютого 2011 18:16

Грабіжники застрелили 19-річного футболіста "Корінтіанс"

Грабіжники застрелили 19-річного футболіста "Корінтіанс"

Півзахисник бразильського футбольного клубу "Корінтіанс" із Сан-Паулу 19-річний Вільям Море був застрелений грабіжниками. За словами поліції, на нього напали, коли Море повертався з вечірки в бразильському місті Белу-Орізонті. Він спробував втекти, але один із зловмисників вистрілив йому в спину.

Гравець "Корінтіанс" Море переїхав в Белу-Орізонті, щоб виступати на правах оренди за команду "Америка". У справі про вбивство поліцейськими затримано трьох місцевих жителів, передає ИТАР-ТАСС.

Це вже не перший інцидент, що стався з футболістами "Корінтіанс". Раніше стало відомо про декілька хуліганських акцій фанатів бразильського клубу. Під час однієї з них вони увірвалися на тренувальну базу своєї команди, розбили скло декількох автомобілів гравців і обписали стіни написами з образами на адресу клубу та його капітана - знаменитого "зубастика" Роналдо. Іншого разу фанати закидали камінням автобус своєї команди.

Обидві акції вони влаштували після того, як "Корінтіанс" вибули з розіграшу Кубка Лібертадорес. У попередньому раунді турніру вони зазнали поразки в гостьовому матчі від колумбійського "Депортес Толіма" з рахунком 0:2.

Капітан бразильського клубу з Сан-Паулу - чемпіон світу - 2002 Роналдо - висловив своє обурення з приводу насильницьких акцій. "Після цих подій я навіть думав завершити кар'єру, - сказав він, - але вирішив не дарувати такого задоволення критикам і вандалам".

За матеріалами Newsru

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники застрелили 19-річного футболіста "Корінтіанс"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути