четвер, 09 жовтня 2008 19:15

"Бій Валуєва з Холіфілдом - це вигадка" - менеджер росіянина

Російський боксер-важкоатлет Микола Валуєв заявив, що йому нічого не відомо про те, що 20 грудня він повинен провести бій з американцем Евандером Холіфілдом. За словами Валуєва, він продовжує готуватися до поєдинку з австралійцем Калі Міаном, який запланований на 6 грудня, повідомляє інтернет-видання lenta.ru з посиланням на fightnews.com.

В ніч з 8 на 9 жовтня Холіфілд в інтерв"ю американському телеканалу ESPN заявив, що пропозицію про бій з Валуєвим йому зробили представники російського боксера.

Пізніше виконавчий директор промоутерської компанії SauerlandEvent Кріс Майєр підтвердив цю інформацію, відзначивши, що переговори з Холіфілдом вже ведуться. Валуєв є одним з клієнтів SauerlandEvent.

Російський боксер, який володіє титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація), підкреслив, що він нічого не чув про підготовку бою з Холіфілдом. Менеджер Валуєва Борис Дімітров також заявив, що він нічого не знає про цей поєдинок.

За словами Дімітрова, він зв"язався з американським промоутером Доном Кінгом, який володіє частиною прав на організацію боїв Валуєва, і Кінг також нічого не знає про бій з американцем. "Швидше за все, це вигадка", - сказав Дімітров.

Зараз ви читаєте новину «"Бій Валуєва з Холіфілдом - це вигадка" - менеджер росіянина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути