четвер, 09 жовтня 2008 16:10

Сторона Валуєва підтвердила факт переговорів з Холіфілдом

Виконавчий директор промоутерської компанії SauerlandEvent Кріс Майер підтвердив інформацію про те, що американському боксерові Евандеру Холіфілду було зроблено пропозицію провести бій з Ніколаєм Валуєвим. За словами Майєра, SauerlandEvent, що представляє інтереси Валуєва, вже веде переговори з Холіфілдом, повідомляє AssociatedPress.

Майєр підкреслив, що контракт на бій ще підписаний. Сам Холіфілд розповів про зроблену пропозицію в ніч з 8 на 9 листопада. Якщо сторони прийдуть до домовленості, то поєдинок Валуєв - Холіфілд відбудеться 20 грудня в Німеччина або Швейцарії. На кону стоятиме титул чемпіона світу за версією WBA (Усесвітня боксерська асоціація), що належить росіянинові .

Валуєв завоював це звання 30 серпня, перемігши по очках американця Джоні Руїса. Право на бій з росіянином (до кінця червня 2009 року) має узбецький боксер Руслан Чагаєв. Він повинен був зустрітися з Валуєвим 5 липня 2008 року, але тоді бій був скасований через травми Чагаєва. Узбецького спортсмена позбавили титулу чемпіона WBA, але дали йому звання "тимчасово недіючого чемпіона".

Холіфілд, якому 19 жовтня виповниться 46 років, востаннє виходив на ринг 13 жовтня 2007 року.

Лента.Ру

Зараз ви читаєте новину «Сторона Валуєва підтвердила факт переговорів з Холіфілдом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути