понеділок, 31 січня 2011 14:56

"Бешикташ" зазнав першої поразки у новому році

"Бешикташ" зазнав першої поразки у новому році

Черговий матч у національному чемпіонаті для турецького "Бешикташа", суперника "Динамо" в 1 / 16 фіналу Ліги Європи, обернувся невдачею - "чорні орли" не змогли нічого протиставити землякам з "Буюксехіра".

Хоча поєдинок для підопічних Бернда Шустера складався досить успішно. Футболісти "Бешикташа" володіли перевагою, зусиллями Куарежми, Сімао і Гуті створювали небезпеку біля воріт суперника, але чи не перша вилазка суперника до воріт номінальних гостей ("Буюксехір" також базується в Стамбулі) призвела до взяття воріт.

Та й ще свою команду підвів Мехмет Ауреліо, який перед самою перервою за грубий фол отримав від арбітра червону картку і залишив "Бешикташ" у меншості.

Після перерви у підопічних Бернда Шустера було менше моментів, тим не менше, завдяки майстерності новачка команди Сімао вдалося зрівняти рахунок.

Здавалося, що нічия стане справедливим підсумком поєдинку, але іншої думки на цей рахунок був Іскендер - нападаючий "Буюксехіра", який вийшов на заміну на 82-й хвилині. Перед самим фінальним свистком футболіст провів переможний м'яч, тим самим завдавши "Бешикташу" першої поразки в 2011 році.

"Буюксехір" - "Бешикташ" - 2:1 (1:0).

Голи: Вінісіус (35), Іскандер (90) - Сімао (66).

Бешикташ: Гонен, Екрем Даг, Тораман, Гуті (Уйсал, 89), Сівок, Узульмез, Мехмет Ауреліо, Нобре (Фернандеш, 46), Сімао (Ернст, 87), Куарежма, Угу Алмейда.

Вилучений: Мехмет Ауреліо (45).

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Бешикташ" зазнав першої поразки у новому році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути