неділя, 16 серпня 2009 11:19

"Баварія" Тимощука знову втрачає очки (ВІДЕО)

"Баварія" Тимощука знову втрачає очки (ВІДЕО)

Новачок "Баварії" Анатолій Тимощук відіграв весь матч другого туру чемпіонату Німеччини проти "Вердера". Проте, відсвяткувати першу перемогу українцеві так і не вдалося.

Маючи відчутну ігрову перевагу, "Баварія" в кінці першого тайму опинилася в ролі наздоганяючого. "Вердер", несподівано взявши на озброєння оборонну тактику, на 39-ій хвилині провів швидку атаку, яка завершилась точним ударом Озіла. Усьому цьому Тимощук цілком міг би запобігти, але, різко кинувшись на м"яч, був "відіграний" суперниками.

Лише у другій половині господарям зусиллями Оліча і Гомеса вдалося дати бременцям гідну відповідь - 1:1. Як би там не було, а новому наставникові "Баварії" Луї ван Гаалу не вдалося отримати першу перемогу в Бундеслізі, що не може не насторожувати вболівальників мюнхенської команди, які розраховували на більш вражаючий старт.

"Баварія" - "Вердер" - 1:1 (0:1)

Голи: Озіл, 39 (0:1), Гомес, 72 (1:1).

"Баварія": Рензінг, Лам, Ван Бюйтен, Бадштубер, Праньїч, Алтинтоп (Мюллер, 78), Тимощук, Соса (Рібері, 62), Швайнштайгер, Клозе (Оліч, 46), Гомес.

"Вердер": Візі, Фріц, Мертесакер, Пасанен, Беніш (Тошич, 73), Марін (Німайєр, 61), Фрінгс, Боровскі, Озіл (Угу Алмейда, 85), Хунт, Саного.

Попереджений Швайнштайгер, 38.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" Тимощука знову втрачає очки (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути