вівторок, 11 серпня 2009 08:51

Абрамович особисто домовлятиметься про перехід Рібері

Абрамович особисто домовлятиметься про перехід Рібері

Власник "Челсі" російський мільярдер Роман Абрамович вилетів до Мюнхена на переговори про покупку лідера мюнхенської "Баварії" француза Франка Рібері, який заявив, що не хоче грати в німецькому клубі.

За інформацією від джерела в керівництві "Баварії", Абрамович зідзвонився з генеральним менеджером мюнхенцев Улі Хеннесом і отримав запрошення прилетіти на переговори. При цьому рада директорів "Баварії" вже робила заяву про те, що Рібері залишиться в команді, але Хеннес вирішив вислухати пропозицію власника "синіх", пише The Sun.

Абрамович готовий заплатити за Рібері 40 мільйонів фунтів стерлінга (47 мільйонів євро), що зробить француза найдорожчим гравцем в Англії - поки що рекорд належить "Сіті" і Робіньйо, який був куплений у "Реала" за 42,5 мільйона євро.

Сам Рібері в міжсезонні зробив заяву про те, що хотів би продовжити кар"єру в "Реалі", з яким, за повідомленнями іспанських ЗМІ, вже підписав попередній контракт із сезону-2010/11. Проте, "Баварія" відмовляється вести переговори з іспанським клубом.

У послугах Рібері зацікавлені також "Ліверпуль", "Інтер", "Барселона" і "Манчестер Юнайтед".

LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Абрамович особисто домовлятиметься про перехід Рібері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути