Ексклюзиви
субота, 30 січня 2010 18:58

"Баварія" розгромила "Майнц" у снігопад

"Баварія" розгромила "Майнц" у снігопад

Мюнхенська "Баварія" в матчі 20-го туру бундесліги на своєму полі розгромила "Майнц" з рахунком 3:0.

Команда Луї ван Галя в останніх матчах виключно перемагає, тому у "Майнца" спочатку були нікчемні шанси навіть на нічию. Проте гості зуміли протриматися "на нуль" весь перший тайм. Але в другому, коли снігопад в Мюнхені посилився, і розмітка на полі була практично не видна, посилився і натиск "Баварії".

Господарі поля, які і без того регулярно створювали моменти біля воріт Хайнца Мюллера, добилися свого на 59-ій хвилині. Ар"єн Роббен з правого флангу зробив відмінний навіс в штрафний майданчик гостей, де вище за всіх вистрибнув Даніель ван Бюйтен, який головою відправив м"яч до рук воротаря "Майнца", але Мюллер грубо помилився, пропустивши снаряд між ніг.

Практично відразу після цього гра була перервана, оскільки арбітр попросив працівників стадіону очистити ділянки поля з розміткою від снігу. На 76-ій хвилині у ворота "Майнца" влетів другий гол, його автором став Маріо Гомес, який ногою замкнув простріл Філіпа Лама.

Нарешті, остаточний рахунок встановив Роббен на 85-ій хвилині. Голландець майстерно метрів з 25-ти лівою ногою перекинув м"яч через стінку і поклав його точнісінько в кут рикошетом від штанги. Мюнхенці після цієї перемоги повернулися на перше місце в бундеслізі, набравши 42 очки, проте у "Байєра" всього на очко менше і матч в запасі. "Майнц" з 27-у очками на восьмому місці.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Баварія" розгромила "Майнц" у снігопад». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути