пʼятниця, 11 грудня 2009 16:12

"Барселону" і "Челсі" вважають головними фаворитами на перемогу в Лізі Чемпіонів

"Барселону" і "Челсі" вважають головними фаворитами на перемогу в Лізі Чемпіонів

Після закінчення групового етапу Ліги чемпіонів букмекери вважають "Барселону" і "Челсі" головними фаворитами на перемогу в турнірі.

Англійська контора William Hill вважає шанси обох клубів рівними, оцінюючи успіх будь-якого з них коефіцієнтом 4,5. Далі в списку фаворитів йдуть "Реал" (6,5), "Манчестер Юнайтед" (8,0), "Арсенал" (9,0) та "Інтер" (10,0). На решту всіх команд, які продовжують боротьбу в турнірі, коефіцієнт вище 20. Зокрема, можна поставити на перемогу ЦСКА за 101,0.

Букмекери Ladbrokes і Sportingbet пропонують таку саму лінію коефіцієнтів на перемогу фаворитів, що і William Hill. Лише шанси "Інтера" оцінюються трохи нижче (Sportingbet - 11,0, Ladbrokes - 13,0).

На біржі ставок Betfair можна поставити на "Барсу" або "Челсі" з коефіцієнтом 4,9. Перемогу "Реала" можна узяти за 7,2, "Манчестер Юнайтед" - за 9,6, "Арсенал" - за 10,5, "Інтер" - за 14,5. Тризначними коефіцієнтами оцінюються шанси "Штутгарту" (130,0), "Олімпіакоса" і ЦСКА (по 190,0).

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Барселону" і "Челсі" вважають головними фаворитами на перемогу в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути