вівторок, 30 листопада 2010 12:30

"Барселона" провела "Реалу" майстер-клас (ФОТО)
25

Фото: REUTERS

"Барса" у центральному поєдинку першого кола іспанської Примери розгромила на своєму полі мадридський "Реал" з рахунком 5:0. Ця перемога вивела команду Гвардіоли на перше місце в турнірній таблиці.

"Барселона" володіла перевагою по ходу всього матчу. Рахунок у поєдинку був відкритий вже на десятій хвилині: відзначився Хаві. Через вісім хвилин після цього свій гол у матчі забив Педро. Наприкінці першого тайму "Реал" намагався вирівняти гру, але так і не зумів створити небезпечних моментів біля воріт "Барселони".

Другий тайм почався з атак "Барселони". На 55 і 58 хвилинах відзначився Давід Вілья, довівши рахунок до розгромного. Після цього футболісти "Реала" опустили руки і не надто намагалися вразити ворота суперника.

Вже в доданий арбітром час гол забив Суарес Хеффрен, який вийшов на заміну: він замкнув простріл Бояна Кркіча. На останніх секундах матчу після зносу Мессі на полі почалася невелика бійка, яка закінчилася вилученням Серхіо Рамоса.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" провела "Реалу" майстер-клас (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути