пʼятниця, 17 липня 2009 12:18

"Барселона" обмінялася з "Інтером" зірковими форвардами

"Барселона" обмінялася з "Інтером" зірковими форвардами

Каталонська преса повідомляє, що Златан Ібрагімович підписав контракт з "Барселоною". Президент "Інтера" Массімо Моратті підтвердив факт переговорів з Жоаном Лапортою з приводу даної операції. Буквально днями "Барселона" придбала в "Інтера" захисника Максвела за 5 мільйонів євро, і ось боси двох клубів вже готують нову операцію.

"Барселона" все літо намагалася придбати форварда "Валенсії" і збірної Іспанії Давида Вілью, проте, після того, як президент "кажанів" відмовлявся знижувати ціну форварда збірної Іспанії, Лапорта перевів увагу на "Ібракадабру".

За умовами угоди італійський клуб отримає за Ібрагімовича 40 мільйонів євро плюс Самюель Ето"О і Олександр Глєб. Правда, з приводу білоруса поки ситуація не зовсім зрозуміла, адже спочатку планувалося, що Глєб гратиме в "Інтері" один сезон на правах оренди.

Ібрагімович в "Інтері" виступає з 2006 року, коли він залишив "Ювентус", відправлений до Серії Б. Всього за "нерадзуррі" в 117 офіційних матчах Ібра забив 66 м"ячів, а в Серії А в його активі 80 забитих м"ячів. За збірну Швеції 27-річний форвард провів 56 матчів і забив 23 м"ячі.

За матеріалами Терикон

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" обмінялася з "Інтером" зірковими форвардами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути