Ексклюзиви
середа, 26 березня 2008 14:06

"Барселона" може відпустити Роналдіньо в інший клуб безкоштовно

"Барселона" може відпустити Роналдіньо в інший клуб безкоштовно
Бразильський півзахисник іспанської "Барселони" Роналдіньо може залишити каталонський клуб після закінчення нинішнього сезону.

Рада директорів "Барси" на своєму черговому засіданні, яке відбулося в ніч з 25 на 26 березня, ухвалила рішення відпустити бразильця безкоштовно, але всі переговори про його перехід заморозити до літа, щоб не вносити дисбаланс в стан команди.

Нинішній контракт Роналдіньо розрахований до липня 2010 року. Віце-президент "Барселони" Марк Інгла підкреслив, що клуб більше не може дозволити собі тримати в команді гравця в тій формі, в якій він перебуває в нинішньому сезоні. Разом з тим, напередодні президент клубу Жоан Лапорта спростував інформацію про можливий перехід бразильця в іншу команду.

Нагадаємо, що Роналдіньо не виходив на поле в останніх матчах "Барселони". Іспанські ЗМІ стверджують, що це пов"язано не з травмою, як передбачається, а з конфліктом між гравцем і головним тренером команди Франком Райкардом.

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «"Барселона" може відпустити Роналдіньо в інший клуб безкоштовно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути