неділя, 31 січня 2010 13:10

"Барселона" мінімально обіграла "Спортинг"

"Барселона" мінімально обіграла "Спортинг"

Лідер чемпіонату Іспанії "Барселона" в матчі 20-го туру обіграла в Хіхоні місцевий "Спортинг" з рахунком 1:0.

Єдиний гол був забитий каталонцями на 29-ій хвилині. Педро Родрігес, знаходячись на одній лінії із захисниками в районі центрального кола, отримав передачу з глибини, втік на побачення з воротарем Хуаном Пабло Колінасом і спокійно послав м"яч в сітку метрів з 12-ти.

"Барселона" дуже багато - три чверті ігрового часу - володіла м"ячем, завдала більше двадцять ударів по воротах, але більше одного гола забити не змогла.

Команда Пепа Гвардіоли набрала 52 очки і на п"ять балів випереджає мадридський "Реал", який переміг "Депортиво". У нинішньому чемпіонаті синьо-гранатові гіркоти поразки поки не пізнали.

В іншому матчі барселонмьеий "Еспаньол" удома обіграв "Атлетік" з Більбао з рахунком 1:0. Єдиний гол на 58-ій хвилині забив Луіс Гарсія, який замкнув простріл Хаві Маркеса з лівого флангу. Голкіпер "Атлетика" Горка Іраїсос в даному епізоді був безсилий, хоча по ходу матчу не раз здійснював прекрасні сейви.

"Еспаньол" набрав 23 очки і перемістився на 14-е місце в турнірній таблиці, у "Атлетика" залишилося 30 очок і восьме місце.

За матеріалами LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" мінімально обіграла "Спортинг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути