Ексклюзиви
пʼятниця, 22 січня 2010 17:45

В "МЮ" і "Барселони" буде спільний спонсор

В "МЮ" і "Барселони" буде спільний спонсор

Англійський футбольний клуб "Манчестер Юнайтед" підписав спонсорський контракт з Turkish Airlines, четвертою за величиною авіакомпанією в Європі. Про це повідомляє ВВС News.

Термін контракту складає 3,5 року. Як пише агентство, в клубі підтвердили укладання "багатомільйонної" угоди, проте відмовилися розкрити точну суму.

В середині 2009 року "Манчестер Юнайтед" підписав найбільший в історії футболу спонсорський контракт з американською страховою компанією Aon. Його сума складе 80 мільйонів фунтів стерлінгів (близько 130 мільйонів доларів). Контракт набуває чинності з наступного сезону.

Раніше повідомлялося, що компанія Turkish Airlines також підписала спонсорський контракт строком на три роки з футбольним клубом "Барселона". Сума операції не повідомляється.

"Манчестер Юнайтед" є одній з найсильніших футбольних команд Англії і Європи. Він 18 разів перемагав в чемпіонаті Англії і 11 разів - в Кубку країни.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «В "МЮ" і "Барселони" буде спільний спонсор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути