четвер, 21 січня 2010 08:57

"Арсенал" став лідером англійської прем"єр-ліги (ВІДЕО)

"Арсенал" став лідером англійської прем"єр-ліги (ВІДЕО)

Лондонський "Арсенал" у перенесеному матчі другого туру англійської прем"єр-ліги обіграв "Болтон" (4:2) і вийшов на перше місце в турнірній таблиці. Про це повідомляє ВВС News.

Матч проти "Болтона" почався для господарів поля невдало. Вже до середини першого тайму каноніри програвали з рахунком 0:2. Наприкінці тайму "Арсеналу" вдалося скоротити відставання завдяки точному удару Томаша Росіцкі.

У другому таймі півзахисник лондонців і збірної Іспанії Сеск Фабрегас зрівняв рахунок, а потім Томас Вермален вивів "Арсенал" вперед. Закріпив перевагу канонірів російський півзахисник Андрій Аршавін, який встановив остаточний рахунок на табло в останні хвилини матчу.

За підсумками цієї зустрічі "Арсенал" набрав 48 очок в 22 матчах і вийшов у лідери чемпіонату Англії. На другому місці лондонський "Челсі", в активі у якого також 48 очок, проте менше число забитих голів (52 у "Челсі" проти 59 у "Арсеналу").

Нагадаємо, що за правилами прем"єр-ліги Англії при рівності очків і однаковій різниці між забитими і пропущеними м"ячами саме кількість голів визначає лідера.

Варто відзначити, що "Челсі" все ще залишається тіньовим лідером турніру, маючи одну гру в запасі. Замикає трійку лідерів "Манчестер Юнайтед", який набрав 47 очок в 22 матчах.

Перенесені матчі

2-й тур

Арсенал - Болтон - 4:2 (1:2, 3:0)

Голи: 0:1 - Кейхілл (7), 0:2 - Тейлор (28, пенальті), 1:2 - Росіцкі (44), 2:2 - Фабрегас (52), 3:2 - Вермален (65), 4:2 - Аршавін (85).

За матеріалами Лента, Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" став лідером англійської прем"єр-ліги (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути