середа, 03 червня 2009 13:50

"Барселона" хоче купити Даріо Срну за 17 млн євро

"Барселона" хоче купити Даріо Срну за 17 млн євро

Головний тренер "Барселони" Хосеп Гвардіола заявив, що перед початком наступного сезону його команда проведе посилення складу. Гвардіола відзначив, що сезон-2009/10 через чемпіонат світу буде коротшим за минулий, а "Барселоні" доведеться зіграти близько 70 ігор. У зв"язку з цим команді будуть потрібні нові гравці.

За інформацією іспанських ЗМІ, "Барселона" цікавиться захисником "Порту" Бруну Алвешем. По ходу сезону-2008/09 європейські ЗМІ писали про можливий перехід в іспанську команду нападаючого міланського "Інтера" Златана Ібрагімовича.

Крім того, "Барселона" включилася в боротьбу за капітана "Шахтаря" Даріо Срну, повідомляє Nogometni Magazin з посиланням на іспанську El Mundo Deportivo. За відомостями іспанського видання, каталонці готові запропонувати за капітана "Шахтаря" 17 мільйонів євро. Гвардіола аргументує майбутній успіх переговорів тим, що Ринат Ахметов обіцяв відпустити хорвата тільки в топ-команду. А "Барселона", без сумніву, є такою.

Пеп Гвардіола нібито має намір підсилити команду найкращим гравцем збірної Хорватії, а також гравцем московського ЦСКА Юрієм Жирковим.

Видання відзначає, що на Срну "полюють" і інші гранди європейського футболу.

У минулому сезоні "Барселона" виграла всі турніри, в яких брала участь - чемпіонат Іспанії, Кубок Іспанії і Лігу чемпіонів. У сезоні-2009/10 команда виступатиме в цих же турнірах, а також в Суперкубку Іспанії, Суперкубку УЄФА і клубному чемпіонаті світу.

За матеріалами Лента, "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" хоче купити Даріо Срну за 17 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути