пʼятниця, 29 травня 2009 08:33

Срну "позбавили" права бути капітаном збірної Хорватії

Срну "позбавили" права бути капітаном збірної Хорватії
Вже в четвер у Ровіні зберуться дев"ять кандидатів збірної Хорватії, які почнуть підготовку до відбіркового матчу зі збірною України. У п"ятницю до них приєднається капітан Роберт Ковач. 35-річний ветеран пропустив останні матчі через травми, але в понеділок має розпочати тренування в загальній групі.

На думку Біліча, захисник загребського "Динамо" повинен бути готовий до серйозної гри з Україною 6 червня. Замість досвідченого Ковача в попередніх матчах з капітанською пов"язкою "клітчастих" виходив хавбек "Шахтаря" Даріо Срна.

До збірної першими приїдуть Модріч, Чорлука, Кранчар, Шимунич, Праньїч, Дрпіч, Ракітіч, Оліч і Петрич. На день пізніше під"їде Вукоєвтч, а ось Іван Юріч не дивлячись на те, що пропускає останній тур Серії А через дискваліфікації, приїде в понеділок.

- Він не гратиме, але "Дженоа" відхилив наше прохання відпустити його раніше. Їх можна зрозуміти. Футболісти по ходу сезону продемонстрували відмінні результати, а Юріч, як один з провідних гравців і віце-капітанів, зобов"язаний бути присутнім на офіційному завершенні Серії А. Всеодно справжня підготовка почнеться не раніше понеділка, коли всі зберуться, - пояснив Біліч.

Багато футболістів хорватської збірної скаржилися на втому після величезної кількості матчів, які довелося їм зіграти в своїх командах.

- На початку червня це нормально, що вони втомилися після клубів. Але вони не виключення. Усі грали та всі в такому ж становищі. Немає ніяких підстав для хвилювань, оскільки підчас підготовки в Ровіні буде достатньо часу для відновлення, - впевнений тренер хорватської збірної.

terrikon.dn.ua

Зараз ви читаєте новину «Срну "позбавили" права бути капітаном збірної Хорватії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути