субота, 24 лютого 2007 18:16

"Барса" і "Реал" полюють на дітей

  Лореано Лудуєне
Лореано Лудуєне

Іспанські гранди активно продовжують стежити за футболістами наймолодшого віку, повідомляє Футбол.ua.

"Барселона" і "Реал" хочуть підписати контракт з 11-річним аргентинським центрфорвардом. Юне дарування звуть Лореано Лудуєне, він живе в Поко дель Моло, що в провінції Кордоба. Таку пильну увагу грандів хлопчик прикував після того, як за останні два роки забив 160 м"ячів в 75 офіційних матчах. Не дивлячись на те, що Лореано запропонували контракт аргентинські "Бока Хуніорс" і "Рівер Плейт", батько хлопчика, Вальтер, мріє побачити своє чадо в європейській команді. І вже в березні сімейство Лудуєне відправиться до Іспанії на перегляд в "Реал", "Барселону" і "Еспаньол".

- Їдемо на 15 днів до Іспанії, а коли повернемося до Кордоби, вирішимо, за який клуб гратиму, - розповів юний Лудуєна. - Я прагну в іграх і тренуваннях виявити себе з якнайкращого боку. Я постійно дивлюся по телевізору матчі і всі спортивні новини про іспанський футбол. Він мені подобається.

Також "Барселона" зацікавлена ще в одній найперспективній дитині. Нещодавно на перегляд в каталонський клуб отримав запрошення вихованець турецького "Бешикташа" Мухаммеда Демірчі, 13 років.

Зараз про цього гравця практично нічого не відомо, але шанувальники турецького футболу стверджують, що на сьогоднішній день це один з найгарячіших талантів країни.

Зараз ви читаєте новину «"Барса" і "Реал" полюють на дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути