середа, 19 грудня 2007 13:50

"Азовмаш" виходить на третє місце в груповому турнірі Кубка УЛЕБ

Маріупольський "Азовмаш" в драматичному і важкому поєдинку добув свою четвертую перемогу в розиграші Кубка УЛЕБ і, таким чином, продовжив боротьбу за вихід з групі. Після поразки "Нансі" у виїзному поєдинку проти "Памеси" - 92:93, "Азовмаш" перемістився у групі D на третє місце.

Суперником "левів" по сьомому туру були підмосковні "Хімки". Останнім часом у маріупольського клубу накопичилось багато проблем: травмовані ключові гравці Ліщук і Арчібальд, недавно був звільнений головний тренер. Отже навіть виконуючий обов"язки головного тренера "Азовмаша" Сергій Завалін після матчу визнав, що саме "Хімки", а не його команда, були фаворитами зустрічі.

До останньої хвилини основного часу команди йшли практично рівно. За 27 секунд до закінчення останньої десятихвилинки мінімальна перевага була на стороні господарів. "Хімки" отримали право на атаку, яку закінчили двома точними штрафними кидками. І тут своє вагоме слово сказав Делінікайтіс, який за 3,8 секунд до сирени з дев"яти метрів реалізував кидок і перевів гру в овертайм.

Продовжував обстріл кільця "Химок" литовець і в додаткововий часі. "Азовмаш" вирвався вперед і не дозволив господарям себе обігнати - 102:100 (13:23, 29:26, 24:16, 17:18, 19:17), інформує www.sports.com.ua.
Зараз ви читаєте новину «"Азовмаш" виходить на третє місце в груповому турнірі Кубка УЛЕБ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути