понеділок, 07 червня 2010 14:19

"Арсенал" знайшов місце для будівництва стадіону

"Арсенал" знайшов місце для будівництва стадіону

MIGnews.com.ua стало відомо про те, на яку ділянку землі під будівництво стадіону подало заявку керівництво футбольного клубу "Арсенал" (Київ).

За інформацією достовірних джерел, земельна ділянка знаходиться на території Дарницького району (лівий берег столиці). Вона безпосередньо примикає до вулиці Братиславської, яка повністю забезпечена транспортною розв'язкою - тролейбус, автобус, маршрутне таксі. Найближча станція метро - "Чернігівська" - знаходиться на відстані близько 2 км.

Фахівці стверджують, що ділянка має ідеальне розташування, а також всі можливості розширення та будівництва інфраструктури. До речі, ще 15 років тому саме на цьому місці планувалося будівництво стадіону, і навіть були зроблені певні розробки.

Керівництво "Арсеналу" вже направило в київську мерію лист з проханням винести дане питання на сесію Київської міської ради.

У листі підкреслюється, що "Арсенал" нічого безкоштовно не просить - клуб готовий заплатити гроші за ділянку, і просить київську владу законодавчо затвердити ці наміри і як можна швидше оформити документи, необхідні для того, щоб максимально швидко приступити до будівництва нового стадіону.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" знайшов місце для будівництва стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути