Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2007 20:08

"Арсенал" вимагає переграти матч з "Зорею"

Київський "Арсенал" має намір подати протест у відповідні футбольні інстанції з вимогою переграти матч четвертого туру Чемпіонату України "Зоря"- "Арсенал" через грубе порушення Регламенту і правил Чесної гри, повідомив президент клубу Вадим Рабінович.

- Річ у тому, що в перерві матчу з "Зорею" головний тренер луганського клубу Олександр Косевич зайшов в суддівську кімнату і цілих 15 хвилин "розмовляв" з арбітром Орестом Шмігельським. В цей час вхід в суддівську заблокували охоронці, а з кімнати чулася безперервна лайка. У нас є відео, яке це підтверджує. Зараз головне навіть не в тому, чи вплинуло вторгнення Косевича в суддівську на дії арбітра після перерви, хоча після цього відразу ж був призначений пенальті в наші ворота, а сам факт грубого порушення правил, адже представникам клубів заборонено спілкуватися з суддями, особливо під час матчів. Саме тому ми вимагаємо переграти цей поєдинок на нейтральному полі", - сказав Вадим Рабінович.

Нагадаємо, що після першого тайму "Арсенал" вів у рахунку 1:0, а на 52-ій хвилині арбітр матчу призначив пенальті у ворота київського клубу. Остаточний рахунок в матчі - 3:1 на користь "Зорі", повідомляє sport.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" вимагає переграти матч з "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути