четвер, 24 липня 2008 11:16

"Арсенал" свій перший матч зіграє на "Динамо"

Свій перший домашній матч в новому сезоні, з "Кривбасом" в суботу, київський "Арсенал" проведе на стадіоні "Динамо" імені Лобановського. Нагадаємо, тривалий час не було відомо, де буде виступати команда.

Ще у неділю віце-президент "Арсеналу" Віктор Головко загадково заявив нам: "Гра відбудеться у Києві, але назвати стадіон я не можу. Єдине, що можу порадити нашим уболівальникам, так це чекати кінця тижня. А ще - підтримати клуб в боротьбі за свій стадіон. Він же потрібний не Рабіновичу, а Києву".

Час йшов, а за два дні до матчу ніхто в "Арсеналі" все ще не міг сказати, на який же стадіон в суботу йти уболівальникам "канонірів". Проте виявилось, що нічого не знають лише кияни.

У "Кривбасі" на питанню про те, на якій арені відбудеться матч, дуже здивувалися, але все таки відповіли. "Субота, 17.00, стадіон "Динамо", - сказав начальник криворізької команди Сергій Дубинський.

Проте питання до керівництва "канонірів", яке дає сьогодні прес-конференцію, залишаються. Зокрема, де команда проведе наступні домашні поєдинки? Адже наприкінці травня президент "Динамо" Ігор Суркіс заявляв: "Якщо на цьому полі гратимуть дві команди, і ми ще виступатимемо в ЛЧ або Кубку УЄФА, то поле просто не витримає".

"Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" свій перший матч зіграє на "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути