Ексклюзиви
вівторок, 01 вересня 2009 10:31

"Арсенал" оскаржить дії арбітрів у матчі проти "Закарпаття"

"Арсенал" оскаржить дії арбітрів у матчі проти "Закарпаття"

Прес-служба ФК "Арсенал" повідомила, що керівництво клубу 31 серпня 2009 року подало апеляцію в Експертну комісію ФФУ на дії бригади арбітрів матчу 6-го туру чемпіонату України "Закарпаття" - "Арсенал".

Керівництво ФК "Арсенал" просить Експертну комісію дати оцінку діям головного судді Володимира Сиренко (Сімферополь), а також асистентів арбітра Олега Муравйова, Олександра Маньковського і четвертого арбітра Юрія Можаровського в трьох епізодах матчу, які, на думку "канонірів", вплинули на хід матчу та його остаточний результат.

Як роз"яснюється в заяві прес-служби, "Арсенал" оскаржує дії бригади арбітрів, коли на 32-ій хвилині було зафіксовано офсайд при взятті воріт Андрієм Хоміним, коли в штрафній "Закарпаття" на 67-ій хвилині було порушено правила проти Йонуца Мазілу, а свисток арбітра мовчав, і коли на 81-ій хвилині арбітр зафіксував порушення з боку воротаря "канонірів" Віталія Реви, призначивши пенальті і показавши Віталію "червону картку".

ФК "Арсенал" просить Експертну комісію розглянути дії бригади арбітрів і встановити, чи були помилковими рішення в цьому матчі, чи вплинули вони на результат гри, а в разі встановлення подібних фактів - розглянути можливість притягнення бригади Володимира Сиренко до дисциплінарної відповідальності.

ФК "Арсенал" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" оскаржить дії арбітрів у матчі проти "Закарпаття"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути