вівторок, 25 серпня 2009 18:07

Прем"єр-ліга "розрахувалася" з київським "Арсеналом" за ТБ-трансляції

Прем"єр-ліга "розрахувалася" з київським "Арсеналом" за ТБ-трансляції

Прем"єр-ліга нарешті повідомила ФК "Арсенал", що готова розплатитися з клубом за ТБ-трансляції за минулий спортивний рік.

Визначена і сума цього розрахунку. За всі ТБ-трансляції футбольного сезону 2008-2009 рр. Прем"єр-ліга виплатить ФК "Арсенал" 40 000 гривень, тобто трохи більше 4000 доларів за цілий рік.

Каноніри тут же відреагували на цю інформацію.

"Для порівняння наведемо лише деякі цифри. Сьогодні телекомпанії, отримуючи права на трансляцію матчів ФК "Арсенал", платять клубу за кожну (!) ТВ-трансляцію суму в 385 000 гривень. В цілому за сезон 2009-2010 року ФК "Арсенал" планує отримати від телетрансляцій тільки матчів чемпіонату України більше 5 775 000 гривень.

Нам здається, є сенс ще раз порівняти ці цифри. Отже, Прем"єр-ліга, в якій працюють "висококваліфіковані фахівці з продажу", пропонує клубу за рік прибуток у 4000 доларів (!!!) від ТБ-трансляцій, тим часом як тільки одна телекомпанія готова заплатити клубу за права на ТБ-трансляцію майже 700 000 доларів (!!!) - тобто в 200 разів більше (!!!). Дивовижна виходить арифметика!" - йдеться в повідомленні на офіційному сайті "канонірів".

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга "розрахувалася" з київським "Арсеналом" за ТБ-трансляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути