вівторок, 18 серпня 2009 11:35

Київський "Арсенал" роздасть вболівальникам зонти

Київський "Арсенал" роздасть вболівальникам зонти

ФК "Арсенал" (Київ) почав готуватися до матчу з ФК "Карпати" (Львів), який, нагадаємо, відбудеться в неділю, 23 серпня, на стадіоні "Колос" в Борисполі. Поки футболісти тренуються на базі, керівництво клубу вирішує адміністративні питання. Зокрема, сьогодні було оглянуто поле в Борисполі.

У зв"язку з тим, що на день гри Гідрометцентр передає несприятливу погоду, а дах покриває тільки частину стадіону, керівництвом канонірів було ухвалено незвичайне рішення: до матчу з "Карпатами" купити парасольки з символікою "Арсеналу", і всім, хто прийде на стадіон, безкоштовно їх роздати.

Коментуючи це незвичайне рішення, віце-президент ФК "Арсенал" (Київ) Віктор Головко відзначив, що "нічого незвичайного в ньому не немає, оскільки вболівальник - головне для нас": "Чому незвичайне? Ми піклуємося про своїх уболівальників.

"Оскільки у нас немає критого стадіону, а Гідрометцентр передає не дуже гарну погоду в день гри, ухвалено рішення поклопотатися про наших уболівальників, видавши їм парасольки, які послужать дахом у разі дощу".

"На минулому матчі було сонячно, і ми, знову ж таки, піклуючись про своїх уболівальників, роздавали їм кепки з символікою клубу. Отже вболівайте за "Арсенал".

ФК "Арсенал" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Київський "Арсенал" роздасть вболівальникам зонти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути