вівторок, 28 грудня 2010 08:15

"Арсенал" обіграв "Челсі" в лондонському дербі

"Арсенал" обіграв "Челсі" в лондонському дербі

У центральному матчі передноворічного туру чемпіонату Англії з футболу "Арсенал" у себе вдома обіграв "Челсі" з рахунком 3:1 і вийшов на друге місце в прем'єр-лізі.

Тепер у команди 35 очок у 18 іграх. У "Манчестер Юнайтед", що йде на першому місці, - 37 очок після 17 ігор, у "Манчестер Сіті" 35 очок у 17 іграх, у "Челсі" - 31 очко після 18 зустрічей.

У першому таймі матчу "Арсенал" - "Челсі" було небагато небезпечних моментів. Рахунок був відкритий наприкінці тайму: Александр Сонг зміг завдати точного удару з меж штрафного майданчика "Челсі".

А в другому таймі "сині" пропустили два голи за дві хвилини: спочатку відзначився Сеск Фабрегас після передачі Тео Волкотта, а потім Волкотт після передачі Фабрегаса. Відіграти один м'яч на 57 хвилині зміг Броніслав Іванович, який замкнув головою передачу зі штрафного.

Варто зазначити, що наступні матчі "Арсенал" і "Челсі" проведуть вже в середу, 29 грудня. "Арсенал" зіграє на виїзді з "Віганом", а "Челсі" прийме у себе вдома "Болтон".

19-й тур

Арсенал - Челсі - 3:1 (1:0, 2:1)

Голи: 1:0 - А. Сонг (44), 2:0 - Фабрегас (51), 3:0 - Волкотт (53), 3:1 - Іванович (57).

АРСЕНАЛ: Фабіанскі, Санья, Джуру, Кошельни, Кліши, Вілшер, А. Сонг, Насрі, Фабрегас (Росіцкі, 88), Волкотт (Діабі, 73), ван Персі (Шамах, 76).

"Челсі": Чех, Іванович, Террі, Е. Коул, Феррейра (Босінгва, 61), Ессьєн, Лемпард, Обі Мікель (Рамірес, 46), Малуда (Какута, 56), Дрогба, Калу.

Попередження: Е. Коул (29), ван Персі (33), Калу (39), Лемпард (59), Фабрегас (68).

За матеріалами Лента, Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" обіграв "Челсі" в лондонському дербі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути