Ексклюзиви
понеділок, 27 грудня 2010 12:16

Абрамовичу знайшлося місце в рейтингу футбольних невдах року

Абрамовичу знайшлося місце в рейтингу футбольних невдах року

Власник лондонського "Челсі" Роман Абрамович потрапив у рейтинг футбольних невдах 2010 року, складений британською газетою The Sun. Абрамович посів передостаннє (дев'яте) місце в рейтингу, укладачі якого відзначили помилкові кадрові рішення російського бізнесмена в "Челсі".

Як відзначає The Sun, Абрамович звільнив Рея Уїлкінса, який займав пост помічника головного тренера Карло Анчелотті. Незабаром після цього у "Челсі" почалася невдала серія, в ході якої команда здобула лише одну перемогу в семи матчах чемпіонату Англії.

Крім того, Абрамович оголосив, що після закінчення нинішнього сезону клуб залишить директор з футбольних операцій Франк Арнесен. Помилкою власника "Челсі" також називається відмова від масових придбань гравців після того, як влітку команду залишили Міхаель Баллак, Деку, Жуліано Беллетті, Джо Коул і Рікардо Карвалью.

Відзначимо, що в сезоні-2009/10 "Челсі" вперше у своїй історії виграв і чемпіонат, і Кубок Англії.

Перші три місця в рейтингу The Sun зайняли представники збірної Англії - головний тренер Фабіо Капелло, нападаючий Вейн Руні і воротар Роберт Грін. Крім того, до рейтингу потрапили французи Патріс Евра і Карім Бензема, тренер "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні, воротарі "Арсеналу" Мануель Альмунія і Лукаш Фабіанскі (їх двох поставили на сьоме місце), тренер "Вест Хема" Авраам Грант і Джо Коул, який влітку перейшов з "Челсі" в "Ліверпуль".

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Абрамовичу знайшлося місце в рейтингу футбольних невдах року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути