четвер, 11 січня 2007 10:44

"Арсенал" гратиме

Київська мерія двічі намагалася провести аукціон і на торгах пустити ФК"Арсенал" з молотка, повідомляє Футбол.ua.

Але всі спроби продати клуб, у якого абсолютно немає ніякої інфраструктури, так і залишилися спробами. Рішення про ліквідацію теж не ухвалювалося, тому вчора команда, що піднялася восени на четверте місце, не тільки вийшла з відпустки, але і готується до виїзду на перший закордонний збір до Туреччини. На перших зборах в новому році, на яких чекали і почесного президента клубу Олександра Омельченка, з чуток, саме завдяки йому "каноніри" і знайшли гроші на підготовку, Олександр Заваров, 45 років, попросив футболістів не звертати уваги на негативні повідомлення в пресі про майбутнє "Арсенала".

- Все нормально, нам просто треба дограти чемпіонат. Але бовтатися і валяти дурня я вам не дозволю, - звернувся він до гравців. - Другий круг буде однозначний складніше. Очки доведеться вигризати...

Головний тренер також дав зрозуміти футболістам, що основне навантаження в другому колі ляже на тих, хто грав восени. На щастя для Заварова, втрат у "Арсеналу" поки не багато. Канкава перейшов до "Дніпра", Романчук з оренди повернувся в "Динамо". Закінчилися контракти у Розгона і Батальського. Перший може підписати контракт з "Таврією", а Батальській виїхав на перегляд до Павла Яковенко до "Кубані". У групу до "основи" додалося декілька гравців з "дубля", в числі яких і син Заварова. Є і новий легіонер - на перегляд приїхав гравець молодіжної збірної Тунісу, якого в Туреччині проглядатимуть на позиції опорного півзахисника.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" гратиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути