четвер, 19 червня 2008 12:46

"Арсенал" готовий купити Аршавіна

Лондонський "Арсенал" готовий зробити пітерському "Зеніту" пропозицію щодо придбання форварда збірної Росії Андрія Аршавіна. Англійський клуб має намір придбати футболіста за десять мільйонів фунтів стерлінгів (12,7 мільйона євро). Аршавін справив враження на головного тренера лондонців Арсена Венгера, повідомляє Lenta.Ru з посиланням на англійське видання DailyMirror.

Інтерес до Аршавіна проявляли й інші команди англійської прем"єр - ліги (зокрема, "Ньюкасл" і "Манчестер Сіті"), проте, за даними видання, футболіст згоден грати тільки за один з найсильніших клубів, а саме за "Арсенал" або "Челсі".

Раніше представники керівництва "Зеніту" заявляли, що Аршавін покине клуб, якщо йому поступить вигідна пропозиція з-за кордону. Повідомлялося, що російський форвард потрапив в розширений список потенційних новачків мадридського "Реала".

На Євро-2008 Аршавін не зміг взяти участь в перших двох матчах групового турніру через дискваліфікацію. У зустрічі третього туру з Швецією (2:0) Аршавін вийшов на поле в стартовому складі і на 50-ій хвилині забив гол.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" готовий купити Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути