неділя, 21 лютого 2010 17:54

"Арбітр зробив п"ять помилок в одному епізоді" - Венгер

"Арбітр зробив п"ять помилок в одному епізоді" - Венгер

Французький фахівець, який очолює лондонський "Арсенал" Арсен Венгер детально розібрав епізод, який відбувся в матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з "Порту" (1:2), коли шведський суддя Мартін Ханссон зарахував другий гол португальської команди:

"Здається, пас назад був випадковістю. Добре, у нас з арбітром різні точки зору із цього приводу. Але згодом він зробив безліч технічних помилок. Я хотів зрозуміти, що трапилося під час пробиття вільного удару, і запитав думки інших професійних суддів. Вони пояснили мені, що Ханссон зробив п"ять помилок.

По-перше, точкою пробиття стандарту він вказав не те місце, де було здійснено порушення правил. По-друге, арбітр знаходився в невірній позиції. По-третє, він не відвів гравців на потрібну відстань. По-четверте, він не повинен дозволяти швидко розігрувати вільний удар, коли сам знаходиться в центрі подій.

Крім того, він не підняв свою руку до того, як був пробитий "стандарт", а підняв її потім. Це технічні помилки. Тому я думаю, що він некомпетентний. Я ніколи не критикую суддів. Я говорю тільки те, що він був некомпетентний в технічних питаннях. Як арбітр може зараховувати такі голи в Лізі чемпіонів?

Це робить анекдот з турніру. В той же час ми були наївні в цьому моменті, я не заперечую цього", - цитує тренера The Guardian.

За матеріалами ФНК

Зараз ви читаєте новину «"Арбітр зробив п"ять помилок в одному епізоді" - Венгер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути