Ексклюзиви
четвер, 15 жовтня 2009 15:21

"Андоррці створювали небезпеку з нічого" - Кобін

"Андоррці створювали небезпеку з нічого" - Кобін

Після повернення в Донецьк півзахисник "Шахтаря" і збірної України Василь Кобін поділився своїм враженням про минулий матч проти команди Андорри.

- Василю, з перемогою тебе і з поверненням! Як добралися?

- Спасибі! Добиралися, звичайно, тяжко. На зворотну дорогу пішло чотирнадцять годин. Зараз відпочиваю на базі. Ще не знаю, чи буду брати участь у тренуванні. Подивимося, що там за програмою.

- У першому таймі матчу з Андоррою вам вдалося забити один гол, у другому - п"ять! У чому причина? Напевно, в перерві була серйозна чоловіча розмова?

- Та ні, просто перший тайм ми грали проти вітру. Андоррці просто били м"яч вперед і з нічого створювали небезпеку біля наших воріт. Плюс на нас давила необхідність якомога швидше забити гол, і спочатку в цьому плані виходило не багато. Але коли Андрій забив, звичайно, стало грати легше.

- Можна сказати, що в другому таймі Андорра поступилася Україні фізично?

- Ні, просто ця команда грає до першого або другого пропущеного голу, а потім "розсипається".

- У першому таймі в одній з ігрових ситуацій ви з Андрієм П"ятовим не зрозуміли один одного. Зізнайся, хто з вас припустився помилки?

- Складно сказати. Напевно, ні моєї, ні його помилки не було. Просто Андрій сказав, що він грає, я йому залишав м"яч, почав відходити. Повертаюся і бачу, що Андрій не встигає і м"ячем ось-ось заволодіє гравець команди суперника. Тому й вийшла така ось метушня. А так, в принципі, все нормально.

ФК "Шахтар"

Зараз ви читаєте новину «"Андоррці створювали небезпеку з нічого" - Кобін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути