Ексклюзиви
вівторок, 16 вересня 2008 12:22

"Алієв вмиратиме на полі за Україну" - Суркіс

"Алієв вмиратиме на полі за Україну" - Суркіс
Президент Федерації футболу України Григорій Суркіс розказав про свою участь в "українізації" росіянина Алієва та білоруса Мілевського:

"У тому, що в збірній України з"явився молодий гравець київського "Динамо" Олександр Алієв, моєї ролі немає жодної. Я справді говорив з Алієвим, але нехай це залишиться між нами. Хоча не приховуватиму, що вітаю його запрошення у збірну, оскільки він володіє всім необхідним для того, щоб стати великим майстром.

Свого часу Алієв підвів наставника молодіжної збірної Олексія Михайличенка. Втратив тренерську довіру, що є основоположним успіхом в командному вигляді спорту. Тому я просто порекомендував йому подзвонити Михайличенку, який, до речі, хотів з ним поговорити. Словом, став тим пластиліном, який допоміг гравцеві виправити його помилку. 

Я упевнений, що Алієв тепер "вмиратиме" на полі за честь своєї країни. Адже в київському "Динамо" він виглядає дуже яскраво і вважається однією з ключових фігур.

Чи не шкодую я про те, що боровся свого часу за Артема Мілевського? Я взагалі не шкодую з приводу своїх вчинків, оскільки прагну їх робити усвідомлено. Свого часу ми знайшли стежинку у світовому футбольному законодавстві і зробили все для того, щоб він грав за збірну України. У Бельгії своїм голом на третій доданій хвилині Мілевський подарував нам участь в молодіжному чемпіонаті Європи.

На тому турнірі Мілевський і Алієв демонстрували взаємозамінність і взаєморозуміння на футбольному полі", - сказав Суркіс в інтерв"ю "Спорт-Вікенд".

"Чемпіон"

Зараз ви читаєте новину «"Алієв вмиратиме на полі за Україну" - Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути