Ексклюзиви
понеділок, 27 жовтня 2008 10:30

"Якщо бій відбудеться у 2009 році, Повєткін отримає на $1 млн більше" - "МК"

"Якщо бій відбудеться у 2009 році, Повєткін отримає на $1 млн більше" - "МК"
Як повідомило джерело, близьке до німецької промоутерської компанії "Зауерланд Евентс", яка володіє правами на Олександра Повєткіна, який отримав напередодні травму через яку довелося відмінити поєдинок проти чемпіона світу за версіями IBF і WBO українця Володимира Кличка, у 2009 році російський боксер зможе заробити на поєдинку з Кличко на 1 млн доларів більше.

"Наразі не можна сказати щось точно про цей поєдинок. Одні тільки чутки та фантазії. От одна з чуток: "у Повєткіна 1 січня закінчується контракт з його промоутером Вільфрідом Зауерландом. Отже, теоретично після 1 січня можна провести бій вже без німецького власника, який мав би свою частку від зустрічі 13 грудня (приблизно 35 відсотків). Може, менше, може, більше. Не знаю. Але гроші тут, як ви пам"ятаєте, дуже великі! Приблизно три мільйони доларів. Від такої суми вся ця команда непритомніє. Пояснити Олександру, що після 1 січня він може не ділитися із Зауерландом і таким чином зародбити на 1 млн більше досить просто. А ось хто йому це пояснює, інше питання. Швидше за все, люди, яким він дуже сильно довіряє", - повідомило джерело "МК".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо бій відбудеться у 2009 році, Повєткін отримає на $1 млн більше" - "МК"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути